Waarom kamperen met een camper of caravan zo fijn is!

Veel mensen vinden het heerlijk om met een camper of caravan op vakantie te gaan. Even een tijdje wat dichter bij de natuur en met je eigen huisje op pad.

Even ontsnappen aan het hectische leven en lekker tot rust komen in de frisse buitenlucht.

Waar het dagelijkse leven voor meel mensen vaak hectisch en druk is vanwege volle agenda’s en huishoudelijke klusjes kun je op de camping heerlijk tot rust komen en een mooi boek lezen. Of je nu in Nederland blijft of richting het buitenland gaat, de meeste campings zijn vrijwel altijd gelegen in of omringd door natuur.

Geniet van de gezelligheid!

Mensen komen en gaan, je staat op hetzelfde veldje, je maakt een praatje tijdens activiteiten of komt elkaar tegen bij de afwas. Wisselende en vrijblijvende contacten maakt de sfeer en gezelligheid op een camping. Ook maak je vaak minder gebruik van internet en televisie en zijn jij en je mede kampeerders meer op elkaar aangewezen tijdens het kamperen.
Ondanks dat je op de camping vaak net wat minder mogelijkheden hebt om te koken dan thuis, biedt dat juist ook weer voordelen. Lekker de BBQ aansteken en genieten!

Niet gebonden aan een vaste plek.

Wanneer je gaat kamperen ben je echt even weg van thuis. Je kiest je eigen bestemming, een camping met veel faciliteiten voor kinderen of juist een heerlijk rustige camping in de natuur. Ook ben je niet gebonden aan een vaste plek wanneer het weer tegenvalt. Gaat het regenen en wil je zon pak je je spullen in en rij je verder naar de volgende mooie camping.