FIETSENDRAGER

Een fietsendrager is standaard aanwezig bij de campers

all-in-caravan-fietsendrager-vooropVoor de caravans monteren we -op verzoek- gratis een fietsendrager voorop de dissel (maximaal 2 fietsen). Geef dit door bij uw boeking, of uiterlijk 1 week voor vertrek.

Een vakantie in uw camper of kampeerbus is een geweldige manier om de natuur te ontdekken en tegelijkertijd van evenveel comfort als thuis te genieten. Maar waar u ook gaat en waarvan u ook geniet, Thule heeft een innovatieve oplossing voor een geweldige vakantietocht. Meer leefruimte en privacy, neem uw fietsen mee en berg uw spullen netjes en goed op:

Ontdek uw omgeving. Hoe kunt u zodra u uw kamp hebt opgeslagen op de perfecte plaats, het landschap beter verkennen dan met de fiets? Fietsendragers zijn ontworpen voor het vervoer van maximaal 2 fietsen – snel, veilig en gemakkelijk.

Wij maken u erop attent dat de fietsendragers voorop de dissel worden gemonteerd, dit heeft uiteraard een negatieve invloed op de zogenaamde kogeldruk. Afhankelijk van de combinatie caravan/auto kan dit gewicht soms te hoog zijn en zult u de fietsen tijdelijk bij ons achter moeten laten.

Download hier het complete Caravan of Camper inventaris in PDF

← Terug naar de All-Inclusive pagina