Boek nu uw vakantie en loop geen risico met uw reservering in relatie tot Covid-19

Boek nu uw vakantie en loop geen risico met uw reservering in relatie tot Covid-19

Uw vakantie is onze prioriteit. Het is ons doel om u zorgeloos de vrijheid van een kampeervakantie te laten ervaren. Nu de wereld te maken heeft met Covid-19 realiseren we ons des te meer dat het belangrijk is om het vertrouwen dat u in ons stelt, waar te maken.

Het is zeer goed mogelijk gebleken om te genieten van een heerlijke kampeervakantie met camper of caravan, ondanks eventuele maatregelen. Een kampeerwagen fungeert namelijk als uw persoonlijke, veilige en comfortabele quarantaine omgeving op wielen. Doordat alle voorzieningen aan boord zijn, zoals een fijne zitgroep, een goed bed, eigen keuken en natuurlijk het eigen sanitair bent u volledig onafhankelijk en kunt u gaan en staan waar u wilt. Het is een ideaal middel gebleken om drukke plekken te vermijden en bovendien ideaal om de 1,5 meter te kunnen hanteren, optimaal te ventileren en de heerlijke gezonde buitenlucht te kunnen opsnuiven met gratis vitamine D.

Waar kan dat mooier, prettiger en veiliger dan op een camping ergens in de natuur?

Kamperen is populairder dan ooit, zo is gebleken. Lekker buiten in de natuur, ruimte en rust om u heen, veilig, en een gevoel van geluk lijken de perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Misschien lukt het niet altijd om de bestemming die u in eerste instantie voor ogen had te bereiken maar het mooie van kamperen is dat u de vrijheid heeft om uw vakantie volledig zelf in te vullen en naar uw wensen en mogelijkheden aan te passen. Voor veel mensen is dit afgelopen jaar een uitgelezen kans geweest om al het moois wat Nederland te bieden heeft te ontdekken!

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en u zoveel mogelijk zekerheid te bieden hebben we de volgende zaken in relatie tot Covid-19 aangepast:

Geen prijsverhoging

In tegenstelling tot sommige bedrijven die de vruchten willen plukken van de grote vraag, hebben wij besloten om de prijzen voor het komende seizoen hetzelfde te houden als dit jaar en de prijzen dus niet te verhogen. Wel zo eerlijk vinden wij.

Reserveer nu

Gelet op de grote vraag adviseren we u zo snel mogelijk te reserveren. Omdat wij veel respect hebben voor de zorgmedewerkers maken wij voor hen graag de volgende uitzondering: Bent u werkzaam in de zorg en is uw vakantieperiode vanwege Covid-19 nog niet bekend of wordt deze mogelijk ingetrokken? Dan kunt u uw reservering gewoon doen in de gewenste periode, maar mocht dit niet door kunnen gaan dan kunt u deze gratis, tot 8 weken voor de vertrekdatum, blijven aanpassen naar een periode waarin u wel in de gelegenheid bent.

Betalen in meerdere termijnen

De aanbetaling bedraagt slechts 25% van de huursom, welke u binnen 5 dagen kunt voldoen om het een definitieve boeking te maken. De volgende betaling bedraagt 50% welke u pas 8 weken voor vertrek hoeft te voldoen. De restant huursom van 25% hoeft pas 4 weken voor vertrek voldaan te worden.

Gratis omboeken, een voucher of annuleren

Indien uw vertrekdatum valt in een periode dat de Nederlandse overheid beperkende maatregelen (code rood) heeft ingesteld die het niet mogelijk maken uw regio te verlaten, of het niet mogelijk maken onze regio te bereiken, of u kunt vanwege deze maatregelen niet binnen Nederland op vakantie dan bieden wij u de volgende mogelijkheden:
• Omboeken: Uw reservering kan gratis worden omgeboekt naar een andere periode, dit is mogelijk in het jaar waarin de oorspronkelijke vertrekdatum viel en het daarop volgende jaar.
• Voucher: U ontvangt een voucher ter waarde van het betaalde bedrag, de voucher kunt u gebruiken in het jaar waarin de oorspronkelijke vertrekdatum viel en het daarop volgende jaar.

Annuleren
Als u geen gebruik wenst te maken van het gratis omboeken of een voucher dan kunt u nu op meerdere momenten annuleren. U kunt tot 8 weken voor vertrek annuleren tegen een vergoeding welke gelijk is aan de aanbetaling. Bij annulering tot 4 weken voor vertrek kunt u annuleren tegen een vergoeding gelijk aan de aanbetaling + deelbetaling. Bij annulering binnen 4 weken voor vertrek is de huurder de overeengekomen huurvergoeding volledig verschuldigd.

Hierbij een link naar onze aangepaste algemene voorwaarden