Camper Huren

roller-team-auto-roller-266-tl-17Camper Huren maar dan All Inclusive!

Camper Huren. Wij verhuren luxe campers voor uw onbezorgde kampeervakanties. Zowel buscamper als half-integraal hebben wij te huur. Alle campers zijn “Camper Huren All-Inclusive” uitgerust, dus niet alleen een luifel met een gasfles, maar met alles aan boord wat u zich maar kan wensen; Camper Huren een complete inventaris en meer dus! Camper huur super de luxe. Dat maakt een kampeervakantie met camper huren leuker!

acties en kortingenCamper goedkoop huren

Een caravan huren of camper huren is vaak goedkoper dan het bezit hiervan. De verhuur groeit elk jaar, wij zien een duidelijke trend van “bezit naar gebruik”, daar spelen wij graag op in. Ons All-Inclusive concept levert u 2 extra vakantiedagen op, u kunt direct bij ons uw vakantie laten beginnen. Bij ons zit echt alles erop- erin en eraan, zonder verborgen meerprijzen. Als u echt Camper Huren goedkoop een camper of caravan wil huren dan hebben we iets nieuws – Huren met Korting –  goedkoop huren met de voordelen die het bezit van een camper u zou geven, zonder de zorgen.

Kamperen = Vrijheid

Geen enkele andere vakantie biedt u de ultieme vrijheid die een caravan of camper u biedt. Uw eigen tweede huis waar- en wanneer u maar wilt. Op alle mooie plekjes in Europa uw eigen luxe appartement bij de hand, uw eigen keuken, uw eigen toilet of douche, heerlijk slapen in uw eigen bed, altijd vakantie bij mooi weer, nooit uitgekeken op uw omgeving, zelf bepalen wanneer u aankomt of vertrekt, een stedentrip en een bergwandeling in dezelfde vakantie, op elk moment een lekker glaasje wijn of bier uit uw eigen koelkast, lekker Basic of juiste super-de-luxe. Buiten of binnen, zomer of winter, Noord- Oost- Zuid of West, sneeuw of zon, een weekendje of een seizoen…Beleef ook dit ultiem gevoel van vrijheid!

Campervakantie

Een campervakantie is een avontuurlijke reis zonder vaste bestemming . Dit resulteert in een ultieme gevoel van vrijheid. Het is een rondtrekvakantie met rust- en rijddagen. De optimale mix zul je zelf moeten zien te vinden.

Sommige mensen vinden het rondrijden en het trekken heerlijk en sommige mensen willen liever wat meer rustdagen hebben. Na een paar dagen wennen en uitproberen zul je zelf moeten bepalen wat je als meest prettig ervaart. Een camper huren en vervolgens die een paar weken op een camping parkeren is zonde. Er is zoveel te beleven en te zien. Het is één groot avontuur!!

All-Inclusive Verhuur

Alle campers zijn “All-Inclusive” uitgerust, dus niet alleen een luifel met een gasfles, maar met alles aan boord wat u zich maar kan wensen; een complete inventaris dus! Dat maakt het huren van een camper nog leuker. Begin uw onbezorgde campervakantie dan ook direct als u de camper komt ophalen, het enige wat u hoeft mee te nemen is uw bedden- en linnengoed, voor de rest zorgen wij. Dat scheelt u toch weer 2 kostbare vakantiedagen die u ander kwijt zou zijn aan in- en uitladen, tel uit uw winst!

Onze campers en caravans zijn gloednieuw of niet ouder dan 2 seizoenen. We bieden u ook volop keuze; van compact en lichtgewicht, tot super de luxe en groot. Wij beschikken over een eigen showroom en werkplaats. Schoon en nog eens schoon. Workshops en trainingen. Aanbetaling slechts 500 euro. Borg met Credit Card autorisatie. All-Risk verzekerd. Goedkoop en  veilig. Camperverhuur op zijn best!

Laag-seizoen: oktober t/m april
Midden-seizoen: mei, juni, september
Hoog-seizoen: juli en augustus

Prijzen gelden per huurweek en zijn ALL-IN hier komen dus GEEN kosten meer bij!
Zie onze algemene voorwaarden.