Voordelen Huren bij Rentac Camper & Caravan Verhuur

All Inclusive huren

all-in-kinderservies (2)Alles erop en eraan, zonder bijkomende kosten: Alle caravans en campers zijn “All-Inclusive” uitgerust, dus niet alleen een voortent met een gasfles, maar met alles aan boord wat u zich maar kan wensen! Begin uw onbezorgde vakantie dan ook direct als u de camper of caravan komt ophalen, het enige wat u hoeft mee te nemen is uw bedden- en linnengoed, voor de rest zorgen wij. U krijgt alle benodigde instructie, als u met een camper op reis gaat parkeert u uw auto op ons afgesloten terrein en gaat direct op vakantie. Dat scheelt u toch weer 2 kostbare vakantiedagen die u anders kwijt zou zijn aan in- en uitladen, tel uit uw winst!

We waren de eerste met het All-Inclusive verhuurconcept in Nederland, nu met inmiddels jaren ervaring nog steeds de enige die echt All-In verhuurd. Bij ons wordt u niet geconfronteerd met bijkomende kosten voor b.v. tafel en stoelen, gasflessen en verbruik, hulpspiegels en voortent of luifel. Als u dat dan weer optelt blijkt zoals zo vaak “Het origineel is altijd beter” en ook nog eens goedkoper.

Eigenlijk krijgt u er door middel van ons verhuurconcept 2 dagen gratis bij. Deze dagen zou u bij het huren van een praktische lege caravan kwijt zijn bij zowel het in- als het uitladen maar mogelijk ook nog bij het moeten aanschaffen van diverse zaken.

Gloednieuwe- of zo goed als nieuwe caravans en campers

verhuur-voordeel-dagenkaart.Elk jaar wordt de verhuur-vloot voor het grootste gedeelte vervangen voor de allernieuwste modellen.

Schoon

In onze eigen werkplaats wordt de caravan of camper bij elke wisseling niet alleen compleet gereinigd en super-schoon gemaakt, ook wordt deze volledig technisch nagelopen waardoor u 100% zeker van uw vakantie kunt genieten.

Het wassen aan de buitenzijde hoeft u niet te doen dit wordt door ons gedaan en is reeds bij de prijs inbegrepen. Zo bespaart u weer wat tijd en hoeft u niet onhandig op een trapje te staan.

Borg per Credit Card

veilig-3Wij zijn de enige in Nederland waar u uw borg per Credit Card kunt autoriseren, net zoals u gewend bent bij de grote autoverhuurders wereldwijd. U hoeft dus niet contant, per PIN of bankoverschrijving te betalen wat ook nog eens fysiek uw vakantiegeld aan te spreken, maar u kunt eventueel dit geld gewoon lekker spenderen aan uw vakantie. Het eigen risico is gelijk aan de waarborgsom, voor caravans is dit € 750,- bij campers is dit € 1.000,-.

All Risk verzekerd

Onze gehele verhuurvloot hebben wij All-Risk voor u verzekerd. All-Risk (casco) verzekeren kan alleen maar bij nieuwe caravans of campers, zo huurt u met de grootste zeker- en veiligheid. Eventuele schades worden bij ons altijd door een schade-expert vastgesteld, u ontvangt hiervan altijd een officieel rapport wat u vaak ook weer kunt gebruiken om het te verhalen bij uw verzekering. Ook geen onaangename verrassingen achteraf dus.

Aanbetaling slechts 30%

Bij een boeking is uw aanbetaling bij ons maximaal 30% in plaats van elders 50- of 100% van de huursom. Zo bent u niet meteen een redelijk groot bedrag kwijt als u vroeg boekt.

Volop keuze

showroom-2Een zeer breed aanbod; van klein en licht voor 2 personen tot groot en zeer luxe voor uw hele gezin. De meeste indelingen, grote keuze uit lengtes en gewichten. Zo hebben wij bijna altijd wel een caravan of camper voor uw standaard rijbewijs B.

U weet bij ons ook exact welke caravan of camper u huurt, u huurt dus niet een indeling of aantal slaapplaatsen maar daadwerkelijk op kenteken en chassisnummer. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan als u de caravan of camper komt ophalen.

Showroom en Werkplaats

budgetcaravan-werkplaats-2-8In onze showroom kunt u in de alle modellen op uw gemak bekijken en de juiste keuze maken. Kom de grote diversiteit aan indelingen bewonderen en maak meteen kennis met ons, ook kunnen we u zo optimaal adviseren in relatie tot uw rijbewijs en auto.

Partner van Caravan & Camper Center

Rentac is een partner van Caravan & Camper Center. Zij zijn officieel importeur of dealer van de merken die we verhuren, daardoor zijn we in staat om voor u, tegen de scherpste prijzen onze verhuurvloot nieuw en fris te houden.

Workshops

budgetcaravan-workshops (5)In samenwerking met CaravanTrekker hebben we een speciale Caravan of Camper Workshop met manoeuvreer-instructie ontwikkeld, voor zowel u als u partner komen o.a. de volgende zaken aan bod; Uitleg en demonstratie opzetten luifel of voortent, Instructie werking apparatuur caravan (koelkast, toilet, kachel, enz.), Theorie beladen, kogeldruk, slingeren, · Aan- / afkoppelen, waterpas stellen, Wat te doen bij pech, Het vooruit rijden, achteruit rijden, zulks ook onder krappe omstandigheden, Speciale “bijrijders” instructie. Deze workshop is niet alleen een hele nuttige dag, maar vooral een hele leuke dag ter voorbereiding op uw kampeervakantie.

Uitleg en instructie

U krijgt bij het ophalen een uitgebreide instructie en vanzelfsprekend is er een uitgebreide op maat gemaakte handleiding die met u meegaat. Uiteraard kunt u ook de speciaal ontwikkelde en bovenal gezellige workshop volgen.

budgetcaravan-workshop (9)

Gratis parkeren

Als u met een camper op reis gaat parkeert u uw auto gratis op ons eigen- afgesloten terrein.

Waarom huren?

Omdat u misschien al jaren de droom heeft om met een caravan of camper op pad te gaan, maar dat u op dit moment niet een dergelijke uitgave wil doen, en liever het geld veilig achter de hand houden? Of u vindt kamperen geweldig, maar wil ook nog de vrijheid houden eens een andere vakantie te beleven?

Dan is huren voor u de oplossing!

U hoeft geen aanspraak te maken op uw spaargeld, u zit niet met de vaste lasten (afschrijving, verzekering, stalling, onderhoud), maar betaald een vast bedrag voor het effectieve gebruik van de camper of caravan.

Mogelijk wilt u eerst eens een bepaalde indeling uitproberen, of veranderd uw gezinssituatie binnen een paar jaar
Of u wilt eerst eens ervaren hoe geweldig het is om met een caravan of camper op vakantie te gaan.

  • U hoeft niet te investeren in de aanschaf en uw spaargeld aan te spreken
  • U hoeft geen verzekering af te sluiten
  • U heeft niet de kosten aan afschrijving
  • U heeft niet de kosten aan onderhoud
  • U heeft niet de kosten aan stalling
  • Als u bij ons huurt hoeft u ook geen inventaris aan te schaffen, wij verhuren altijd All-In

Het grootste gedeelte van onze huurders mogen we vaste klanten noemen, dit zegt eigenlijk genoeg.