Vrijheid

Een nieuw begin van het kampeerseizoen ligt voor de boeg, het lijkt er dan nu toch echt op dat we deze vervelende tijd achter ons kunnen laten. Campings en camperplaatsen openen in heel Europa hun poorten, landsgrenzen gaan open, we kunnen binnenkort weer van onze vrijheid gaan genieten. Waar kan dat mooier, prettiger en veiliger dan op een camping ergens in de natuur. Wij zijn er klaar voor, u ook?

De afgelopen maanden hebben wij niet stilgezeten. Op de eerste plaats hebben we de zorg gehad voor onze klanten die tijdens deze periode thuis moesten blijven in plaats van te genieten van een heerlijke kampeervakantie. We hebben reserveringen omgeboekt naar het najaar, of zelfs naar volgend jaar. We hebben vouchers verstrekt en enkele annuleringen verwerkt. Het stemt ons dankbaar dat we hierop zoveel positieve reacties hebben mogen ontvangen en we kijken weer uit naar hun vakantieverhalen.

Onze verhuurvloot is weer compleet onderhouden en ziet er tip-top en niet van nieuw te onderscheiden uit, we hebben ze dan ook allemaal nog wat extra tijd en aandacht kunnen geven.

Door de verschuivingen in onze kalender zijn er ook best weer wat mogelijkheden ontstaan om op korte termijn, of zelfs deze zomer met een van onze all-inclusive caravans of camper op vakantie te kunnen gaan.

Met deze link ziet u onze actuele beschikbaarheid