Heerlijk nazomeren in september en oktober

Heerlijk nazomeren in september en oktober

En dan is het ineens september… Waar is de zomer gebleven? Gelukkig zijn er volop mogelijkheden om te nazomeren. Eigenlijk is dit juist het moment om alvast de caravan of camper te boeken om van een extra lange nazomer te kunnen genieten.

Genieten op een verlaten strand

Waar het bij ons al vaak echt herfst wordt in september (en zeker in oktober), kun je op veel mooie plekjes nog volop genieten van een heerlijke nazomer. Het strand heb je voor jezelf! Neem nog eens uitgebreid een duik in kristalhelder zeewater, terwijl ze thuis op zoek gaan naar de winterjassen en sjaals.

Verse seizoen producten

Het eten in de nazomer is veel beter dan dat in het voorjaar. Het is het seizoen van de truffeljacht, de olijvenoogst en de druivenpluk. Hoe later je gaat, hoe meer kans op verse olijfolie, verse kastanjes, verse paddenstoelen… Plus: Al het fruit en de groentes uit de zomer zijn er ook nog! Zet de skottelbraai maar aan!

Aangenamere temperatuur

De nazomer is ideaal om steden te bezoeken. Die allesverlammende hitte is uit de lucht. Overdags is het eindelijk niet meer bloedheet, maar je kunt nog wel lekker buiten op het terras zitten. Nu kun je de tijd nemen om al die schitterende middeleeuwse plaatsjes te bezoeken, zonder met een bezweet en rood voorhoofd van schaduw naar schaduw te rennen.

Prachtige natuur

De natuur is gewoon prachtig om te zien in de herfstperiode. Doe eens gek en ga naar een natuurgebied voor een heerlijke wandeling.

Minder druk en betaalbaar

In september en oktober kun je perfect een stedentrip naar populaire bestemmingen maken. De grote hordes toeristen zijn weg en de rijen voor de bezienswaardigheden zijn aanzienlijk geslonken. Zelfs de lokale bevolking is relaxter.

Met caravan of camper?

Om lekker een week op een plek te staan om van daaruit met de auto het gebied te verkennen kies je voor een caravan. Als je na een paar dagen verder wil, of veel meer wil bekijken dan moet je vaker verkassen, op dat moment is een camper de juiste keuze. Ook wanneer je niet altijd op een camping wil vertoeven en graag gebruik maakt van je eigen sanitair blijkt de camper favoriet.

Reserveer NU voor september en oktober

Op dit moment hebben we voor u nog volop keus, maar in het hoogseizoen vinden de meeste reserveringen voor het najaar plaats. Boek dus NU uw heerlijke nazomer. Zoeken en boeken gaat bij ons online, kijk hier maar eens in ons aanbod:

[recranet_accommodations]