De warmte opzoeken – Lekker overwinteren

De warmte opzoeken – Lekker overwinteren

Waar brengt u deze winter door?

’s Morgens gewekt worden door het stralende zonnetje, gezellig ontbijten onder de luifel, lekker rondstruinen over de boulevard of op het strand, leuke uitstapjes maken en wegdromen bij een zonsondergang onder het genot van een lekker hapje en drankje… Dat is waar u de komende wintermaanden naar op zoek bent!

Voor wie is overwinteren?

Overwinteren is geschikt voor iedereen die graag de kille en frisse wintermaanden in Nederland wil ontvluchten. Of u nu kiest om een paar weken in het buitenland te verblijven of zelfs een aantal maanden. Het is maar net waar u zich prettig bij voelt!

Wat is overwinteren nu precies?

U zult misschien denken dat overwinteren hetzelfde is als een lange vakantie. Uiteraard voelt een langer verblijf in het zonnige zuiden al gauw als vakantie, echter ziet u Spanje, Italië of Portugal na een aantal weken al snel als uw tweede thuis. Gedurende die weken weet u precies waar u die lekkere broodjes kunt kopen voor het ontbijt, kent u de bestemming op uw duimpje en heeft u een gezellig sociaal netwerk opgebouwd. Menig overwinteraar is na een periode in het buitenland verkocht en maakt bij terugkomst direct een nieuwe boeking voor de volgende winterperiode.

Waar overwinteren?

De komende wintermaanden reist u met een van de campers van Rentac naar de leukste overwinterbestemmingen. Wat dacht u van één van de zonnige Costa’s in Spanje; Costa del Sol met de populaire badplaatsen Torremolinos en Fuengirola of het geweldige Benidorm aan de Costa Blanca. Hier ontmoet u vele gezellige fervente overwinteraars. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, een ding is zeker… u gaat een fantastische én zonnige winter tegemoet!

Waarmee overwinteren?

Wat is er mooier dan met een camper te overwinteren? U kunt gaan en staan waar u wil en mooie plekjes ontdekken. Natuurlijk is de heen- en terugreis al een belangrijk deel van uw kampeervakantie. Een camper is uw ideale reisgezel. Bekijk hier de buscampers van onze verhuurvloot. Onze campers zijn All-Inclusive uitgerust, alles erop en eraan voor een onbezorgde camper-vakantie.

Benidorm, Spanje
1.892 km, 16 uur 26 min.
Alicante, Spanje
1.919 km, 16 uur 51 min.
Corigliano Calabro CS, Italië
1.978 km, 18 uur 25 min.
Torremolinos, Spanje
2.254 km, 20 uur 1 min.
Fuengirola, Spanje
2.269 km, 20 uur 7 min.
Albufeira, Portugal
2.371 km, 20 uur 59 min