Huurseizoen 2019

Het huurseizoen 2018 is weer achter de rug!

Al onze campers en caravans staan weer fris gewassen en leeg in onze showroom. De inventaris is gecontroleerd en daar waar nodig vernieuwd. Ook is een gedeelte van de vloot verkocht en zal deze vernieuwd gaan worden met caravans met dezelfde indeling maar dan van modeljaar 2019. 

Naast onze vertrouwde indelingen hebben we gekozen om dit jaar een nieuw model toe te voegen. Na een inventarisatie van vraag naar bepaalde indelingen is gebleken dat er behoefte is aan meer caravans met stapelbed. Wij hebben er daarom voor gekozen om de Caravelair Antares 476 Family toe te voegen aan onze vloot. Dit is een lichte caravan met stapelbed en een fransbed. In totaal is deze caravan uitgerust voor maximaal 6 personen, en heeft een max. gewicht van 1200 kg.
Mist u een specifieke kampeerwagen in onze verhuurvloot of heeft u andere tips, laat het ons weten!

De verhuurkalender voor seizoen 2019 begint al aardig vol te lopen. Met name de campers in het midden- en hoogseizoen en de caravans met stapelbed in het hoogseizoen. Bekijk via onze beschikbaarheid of de gewenste camper of caravan nog vrij is en wacht niet te lang met boeken!

De komende maanden zijn wij speciaal voor u ook geopend op een aantal zondagen.
Kom langs in onze showroom om kennis te maken met de verhuurvloot en het ‘All-Inclusive’ concept.

Wij willen al onze huurders bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen van afgelopen huurseizoen. We hopen u, samen met nieuwe huurders ook volgend jaar weer te mogen ontvangen!

Graag tot ziens!

RENTAC