Buscamper verhuur

Buscamper verhuur

Vanaf begin 2013 hebben wij -van het bekroonde merk Roller team- gloednieuwe buscampers in de verhuur. Uiteraard met alles erop- en eraan! Eindelijk kunnen doen wat u maar wilt. Ver weg van de dagelijkse sleur. Voor een kort reisje naar het zuiden, een tour langs de Noorse kusten of om gewoon ergens een tijdje te blijven staan omdat het u daar goed bevalt. Ontbijten wanneer en waar u maar wilt. En toch altijd in uw eigen ‘huis’ zijn. Gun uzelf een stukje vrijheid voor de mooiste tijd van uw leven en beleef een Roller Team camper!

NIEUW – ANWB KcK Camper van het Jaar 2013 nu bij ons te huur

Vanaf heden bij ons te huur, gloednieuwe buscampers van het bekroonde merk Roller team. Uiteraard met alles erop- en eraan!
Bekijk onze buscampers uitgebreid met onderstaande links:
Roller Team Livingstone 255 met een Franse bed indeling.
Roller team Livingstone DUO met 2 enkele bedden.

Volledig vrijheid tijdens de vakantie is dé inspiratiebron voor hen die reizen met een buscamper. Totale onafhankelijkheid, sublieme wendbaarheid, compacte afmetingen en zeer gebruikersvriendelijk zijn de ingrediënten voor een avontuurlijke reis.
De vlotte buiten-belijning en de goed doordachte interieurdetails reflecteren perfect de persoonlijkheid van diegene die kiezen voor een buscamper als voertuig om de wereld mee te verkennen!