Huren populairder dan ooit

Huren populairder dan ooit

Van bezit naar gebruik

Wij nemen de laatste jaren een duidelijke verschuiving waar; het huren van een caravan of camper groeit explosief ten opzichte van de verkoop. Een trend die we ook wel “van bezit, naar gebruik” noemen. Hiervoor zijn een aantal redenen:

Betalen voor gebruik

Bij het huren van een camper of caravan betaalt u alleen voor het gebruik in een bepaalde periode. Het in bezit hebben betekend dan ook dat u doorlopende kosten heeft in de weken dat u er geen gebruik van maakt. Denk hierbij aan; afschrijving, onderhoud, stalling, verzekering, renteverlies.

Geld achter de hand

Huren maakt het ook mogelijk uw spaargeld veilig achter de hand te houden. De aankoop van een caravan of camper legt immers beslag op uw spaargeld. Geld wat u misschien aan dringendere zaken uit kunt geven.

Kampeervakantie of iets anders

Een kampeervakantie is een fantastische manier van vakantie beleven, er gaat immers niets boven de vrijheid die u ervaart op een van de vele mooie bestemmingen in Europa met een camper of caravan. Toch is er de laatste jaren nogal wat keuze bijgekomen, cruises, stedentrips met low-cost airlines, all-inclusive vliegvakanties, bungalows. Deze andere manieren van vakantievieren vormt geen enkele concurrentie voor een kampeervakantie, het is juist prachtig om hierin af te kunnen wisselen. Deze vrijheid heeft u als u een camper of caravan huurt. Het in uw bezit hebben van een camper of caravan kan dan ook “een blok aan het been” zijn, het is immers zonde om haar te laten staan en er geen gebruik van te maken. Niet voor niets staat het woord vrijheid synoniem aan kampeervakanties.

Goedkoop huren

Een caravan huren of camper huren is vaak goedkoper dan het bezit hiervan. De verhuur groeit elk jaar, wij zien een duidelijke trend van “bezit naar gebruik”, daar spelen wij graag op in. Ons All-Inclusive concept levert u 2 extra vakantiedagen op, u kunt direct bij ons uw vakantie laten beginnen. Bij ons zit echt alles erop- erin en eraan, zonder verborgen meerprijzen. Als u echt goedkoop een camper of caravan wil huren dan hebben we iets nieuws – Huren met Korting –  goedkoop huren met de voordelen die het bezit van een camper u zou geven, zonder de zorgen.