GRATIS Caravan Workshop

GRATIS Caravan Workshop met Manoeuvreer-instructie

Workshops 2014Voor u en uw partner

Bij boekingen van 3 weken of meer is de speciale workshop in samenwerking met CaravanTrekker, voor u en uw partner GRATIS.

Voor velen is dit de eerste keer met de caravan of camper op pad. Wij kunnen ons goed voorstellen dat er op voorhand een aantal vragen zijn. Hoe moet de caravan of camper beladen worden, hoe stel ik deze waterpas, hoe moet de voortent of luifel opgebouwd worden, waarmee moet ik rekening houden met rijden en manoeuvreren, of achteruit rijden?

budgetcaravan-workshop (5)Op het moment van ophalen krijgt u uiteraard de benodigde instructie maar vaak is dat wat veel in een relatief korte tijd.

Om op alle vragen een goed antwoord te geven en uw vakantie goed te laten beginnen hebben wij samen met het rijvaardigheidsteam van Caravantrekker.nl een speciaal voor onze huurders afgestemde Caravan Workshop met manoeuvreerinstructie ontwikkeld. Ook voor de wat meer ervaren caravan- of camperaars!

Lees hier alles over deze workshop