Zin in een kampeervakantie deze zomer

Nu de winter bijna aanvoelt als de lente begint het bij ons aardig te kriebelen…

Laat de lente maar komen!

De afgelopen maanden hebben we niet stilgezeten:

We hebben de website geheel vernieuwd om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo is er nu de mogelijkheid om met een aantal eenvoudige stappen in b.v. “aantal slaapplaatsen”, “indeling” of “gewicht” door ons aanbod te filteren om uw ideale caravan te vinden. Ook vonden we het van belang om nog extra te benadrukken dat wij altijd All-Inclusive verhuren zonder meerprijzen, en dat onze campers en caravans, nieuw of zo goed als nieuw zijn, en dat ze schoon zijn, en goed verzekerd, enz.

De vloot is nog verder uitgebreid met enerzijds, compacte en lichte caravans, anderzijds nog luxer en ruimer. Ook bij de campers heeft een uitbreiding plaatsgevonden, zo hebben we naast de populaire buscampers nu ook een 5-persoon camper opgenomen, de Roller Team Zefiro 265 TL.

Vandaag hebben we alle caravans netjes op een rijtje in de showroom gezet, we nodigen u bij dezen van harte uit om deze te komen bewonderen.

Mocht u wensen te reserveren vraag eventueel van tevoren even naar de beschikbaarheid (info@rentac.nl), de verhuur blijft groeien, we lopen voor in het aantal boekingen ten opzichte van voorgaande jaren.