Camper Cursus

Er zijn weer nieuwe data gepland voor 2017, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Ontspannen onderweg met uw camper…

Lekker zwerven, overal en nergens. Onderweg zijn, niet gebonden aan een plaats. Dat is in een woord echt geweldig. Okay, dat zijn twee woorden. U vergeeft ons enthousiasme?

Of u nu richting Noordkaap op weg bent of naar de zuidkust van Portugal of via bijvoorbeeld Florence en Rome naar Sicilië. Nog een idee: via de boot naar Lands End in Cornwall, of John o’ Groats aan het andere eind van het nog wel Verenigd Koninkrijk… Vandaar uit kun je zelfs naar de Hybrides en naar IJsland.

CamperCursus-2Onbeperkte mogelijkheden, geen grenzen…

Het maakt echt niet uit, een camper geeft u vrijheid, al blijft u langer dan een dag in Zuid-Limburg of u blijft er hangen. U komt niet verder dan het Zwarte Woud? So what. Het is de vrijheid van reizen dat telt. En dat belooft het rijden met een camper.

Een fijn gevoel geeft dan als je – vooraf – vertrouwd raakt met het rijden met zo’n ‘gevaarte’. Plannen zat, maar er mee rijden? Rentac Camper & Caravan Verhuur in nauwe samenwerking met Campercursus.nl biedt u de mogelijkheid dit te ervaren en te leren.

Kom op onze Camperdagen naar Nederweert en laat u informeren. Naast een uitleg over de gemakken die een hedendaagse camper u in alle seizoenen (zomer en winter) kan bieden, krijgt u een korte maar gedegen rijtraining met een van de ter beschikking staande campers.

budgetcaravan-workshop (5)Camperworkshop met Rij-instructie

Ontspannen kunnen rondzwerven en uw camper in elke lastige situatie beheersen is het doel van deze workshop.

Overweegt u de aanschaf of huurt u binnenkort een camper dan is dit de ideale manier om kennis te maken met het rijden met een camper.

Aandachtspunten

  • Rijden met spiegels (dodehoek rechts!)
  • Achteruit insteken en parkeren op de spiegels
  • Manoeuvreren voor- en achteruit in krappe situaties
  • Waterpas stellen met wiggen
  • Instructie hoe de bijrijder kan helpen
  • Mogelijkheid voor instructie van het camper woongedeelte

Geplande data 2017

  • 28 januari
  • 11 maart

Inschrijven?

Lees er alle over op de speciale website van CamperCursus ->