Eigen Risico Afkopen

U kunt vanaf nu voor € 8,- per dag uw eigen risico op de camper afkopen

Eigen Risico Afkopen met de Eigen Risico Verzekering Camperhuur van Allianz

allianz-globalDe Eigen Risico Verzekering Camperhuur is de ideale verzekering voor uw campervakantie. Als er onderweg iets met de camper gebeurt, of u heeft schade, dan wordt het eigen risico dat op de gehuurde camper zit volledig vergoed. Ook de gehele waarborgsom is verzekerd. Voor € 8,- per dag voorkomt u dat u voor vervelende verrassingen komt te staan en geniet u dus altijd van een compleet onbezorgde kampeervakantie.

Onze campers hebben een volledige cascoverzekering maar, zoals bij iedere verzekering, is er bij onze huurcampers een eigen risico, welke gelijk is aan de waarborgsom, van € 1.000,- euro. Dit bedrag is gelijk aan het bedrag wat onze verzekeraar aan ons hiervoor berekend. Wij krijgen meerdere malen per jaar de vraag of het eigen risico / borg kan worden afgekocht, tot op heden bestond dit product niet bij een van onze verzekeraars.

Maar vanaf NU dus wel!

Sluit hier NU direct de Eigen Risico Verzekering Camperhuur af ->

Wij adviseren onze huurders altijd om te controleren of ze een reis- en annuleringsverzekering hebben. Mocht u nog geen (doorlopende) reis- of annuleringsverzekering hebben dan kunt u dit ook meteen hier regelen. ->