Verhuurvloot nog verder uitgebreid

We hebben de verhuurvloot voor 2016 nog verder geoptimaliseerd.

Met name in de combinatie tussen ruimte, indeling, luxe niveau en gewicht hebben we een optimale mix weten te vinden. Zo is het maximale gewicht van onze kleinste caravan nu 990 kg, terwijl de zwaarste caravan in ons verhuurprogramma slechts 1400 kg weegt. Dit lage maximale gewicht is de laatste jaren alleen nog maar belangrijker geworden voor onze klanten met het B-rijbewijs al dan niet in combinatie met de populaire zuinige auto’s met een lage bijtelling.

Desondanks bieden de meeste van onze caravans plaats aan 4 tot 6 personen. Ook kan er geslapen worden op verschillende soorten bedden, zo hebben we de aparte bedden (ook te vergroten tot Kingsize bed), de queensbedden (eilandbed) en de Franse bedden in het programma.

Het luxe niveau hebben we nog verder op weten te krikken, niet alleen de jonge leeftijd van onze caravans (gemiddeld 1 seizoen jong), maar met name ook het uitrustingsniveau. Zo beschikken de meeste caravans over schade-bestendigere polyester daken en zijwanden, hebben ze een warm water voorziening middels een boiler, zijn er grote dakramen aanwezig en natuurlijk allemaal een stabilisator koppeling.

Uiteraard is ons bekende en gratis All-Inclusive concept nog verder geoptimaliseerd, neem maar eens een kijkje bij ons All-incluisve pakket ->

Wij zijn van mening nu voor iedereen die wil gaan genieten van een heerlijke caravan vakantie de optimale caravan te kunnen bieden, neem maar eens een kijkje bij onze verhuur-caravans ->