Gloednieuwe Caravans in de verhuur!

Een groot gedeelte van onze caravan-vloot is voor het huurseizoen 2017 vernieuwd!
Het meest opvallend zijn de nieuwe Sprite Cruzer 520 SR en de nieuwe Knaus caravans met stapelbed. Uiteraard zijn alle populaire modellen in de Antares Style serie ook nog van de partij. Hieronder laten wij onze twee highlights voor komend seizoen zien:

Sprite Cruzer 520 SR

cruzer-495-more-nose-onGloednieuw voor seizoen 2017! De absolute top in luxe, genieten van alle luxe en comfort van een camper, maar dan op twee wielen…

De Sprite Cruzer 520 SR is de meest ruime caravan in de Sprite Cruzer serie met 4 slaapplaatsen. In het midden is de geweldige Engelse keuken te vinden en achterin is het Queensbed gesitueerd (197 x 140 cm). In het midden is ook de ruime badkamer met gescheiden toilet, wastafel en douchecabine geplaatst. Voorin bevindt zich de meest comfortabele Lounge zitgroep die u zich maar in een caravan kunt wensen. Deze zitgroep is in een handomdraai te veranderen in een Kingsize-bed (206 x 160/142 cm) waarbij de binnenvering garant staat voor het beste slaap- en zitcomfort. Naast een stabilisator en boiler is deze caravan, als enige in onze verhuurvloot, ook voorzien van een mover en oven!

 

Knaus Sport 500 FDK

knaus-sport-500-fdk-9In onze verhuurvloot zetten wij diversen nieuwe caravans in, waaronder 2 maal de nieuwe Knaus Sport 500 FDK. Waar het vorige model in onze verhuurvloot de Knaus Sport 500 FSK 250 cm breed was, is ons nieuwe 2017 model 230 cm breed en dus makkelijker hanteerbaar.

De Knaus Sport 500 FDK is een ruime en zeer luxe huurcaravan in de Knaus Sport serie met 6 slaapplaatsen. Voorin is het ruime vaste Franse bed geplaatst (200 x 140 cm) met daarnaast de toiletruimte. De ruime treinzit in het midden is in een handomdraai om te bouwen tot een bed (207 x 95 cm) en achterin bevindt zich het stapelbed (197 x 70 cm x 2). In het midden bevindt zich de keuken met ruime werkoppervlakte.

Bent u geïnteresseerd? Bekijk de beschikbaarheid van onze nieuwe caravans op de website!

Bekijk hier al onze verhuur caravans →