Vaak lijkt de prijs van het huren via een particulier of deelplatform goedkoper. Maar is dit ook echt zo?
Het antwoord daarop is meestal nee. Men kan huurprijzen alleen goed vergelijken als de aangeboden kampeerwagen van dezelfde leeftijd en kwaliteit is.
RENTAC verhuurt caravans en campers die gemiddeld 2 jaar jong zijn en bij de huurprijs zit alles inbegrepen. U betaald dus niets extra’s voor inventaris, verzekering, luifel of voortent ect. Het spreekt uiteraard voor zich dat wij, bij RENTAC, geen boekingskosten hanteren en dat een duidelijke uitleg van de door u gehuurde kampeerwagen ook bij de prijs zit inbegrepen. Zelfs uw auto kunt u bij ons gedurende de vakantie veilig en gratis bij ons parkeren.

U mag van ons als professioneel verhuurbedrijf natuurlijk verwachten dat we verstand hebben van zaken en alle kennis in huis hebben, verhuren is immers niet iets wat je er even bij kunt doen, het gaat tenslotte om uw vakantie! Wij kennen de kampeerwagen van binnen en van buiten, herstellen eventuele defecten meteen in onze eigen werkplaats, kunnen onderdelen direct uit het magazijn pakken en zorgen er natuurlijk voor dat de wagens echt schoon en fris zijn. Uw vakantie begint pas goed nadat wij u alle tekst en uitleg hebben gegeven van de kampeerwagen waarmee u op vakantie gaat, dan pas gaat u veilig en vertrouwd op pad.

Tijdens uw reis kan het voorkomen dat u vragen hebt of problemen ondervindt waar u graag iemand met verstand van zaken over spreekt. Bij RENTAC doen wij ons uiterste best om, waar u zich ook begeeft, zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden. Bovendien kunnen wij eventueel terugvallen op ons partnernetwerk in Europa.